Baukdu Eindejaarstoernooi

Het is weer december en bijna het einde van het jaar. Daarom was het op 11 december weer tijd voor het laatste toernooi van het jaar, het Baukdu Eindejaarstoernooi.
Vitae Taekwon-Do was er dit jaar ook weer bij. Met maar liefs drie deelnemers en coach Nienke met Sabum Peter Vergroesen als algemeen hoofdscheidsrechter.

Vitae Taekwon-Do deed dit jaar mee aan alle onderdelen. Voor de jeugd jongens deed Xim Beijes mee aan Tuls en Sparren. Bij de Junioren deed Kasper van Gemert mee aan Tuls. Sander Moorees deed voor de Senioren mee met Tuls. Helaas waren er dit jaar te weinig deelnemers mee voor senioren A klasse t/m eerste Dan om een poule te vormen. Hierdoor kon Sander deze keer mee doen, met zijn teamgenoot Kasper, bij de Junioren 4e/3e Gup (Blauwe band en rode slip).

Vitae Taekwon-Do viel bij het toernooi in de prijzen met maar liefs 3 bekers. Bij de jeugd jongens Tuls en Sparren heeft Xim twee keer de eerste plaats weten te bemachtigen. En bij de Tuls Junioren/Senioren 4e/3e Gup wist Sander de tweede plaats te pakken. Kasper viel met een 4e plaats net buiten de prijzen.

We zijn erg trots op onze deelnemers en hopen volgend jaar met meer deelnemers mee te kunnen doen. Lijkt je ook leuk om een keer mee te doen? Kijk eens bij lestijden om te zien of je een keer kunt mee trainen. En misschien zien we jou wel bij het volgende toernooi.